Alla inlägg den 14 april 2011

Av stine - 14 april 2011 21:28

Men hur tänkte jag nu? Jag glömde ju det viktigaste av allt! Jag har ju gjort adressändring! Jag och finaste flyttar ju ihop under påskhelgen! Spännande och mkt nervöst men jag är övertygad om att det kommer bli bra! Dessutom hoppas jag få dömma lite i Halmstad, KUL!!!

Av stine - 14 april 2011 21:02

Det var några dagar sedan jag skrev och det har hänt en del sen sist. Ska försöka sammanfatta utan att det blir allt för tråkig läsning.


Finaste ska gå fight i helgen i Halmstad. 54kg mot en rutinerad brud som gåt X antal kickboxningsfighter och ca 10 thai (om jag fattat rätt), vidare har jag fått uppfattningen att hon har haft uppehåll från fighter. Detta påstående byggs på att jag int ekan hitta några nyare fighter på youtube med henne. Hoppas innerligt att det är så att det var länge sedan hon gick så att hon är VÄLDIGT ringrostig och lite slö och inte så snabb och lite lätt förvirrad, hehe. Tror dock inte det. Nu går denna fighten i 54 men hon har gått 60 (!) innan! Och så heter hon Hallenborg i efternamn. Hallenborg som i Maritta Hallenborg som har rosenhälls rehab center utanför Landskrona. Maritta som i min gamla arbetsgivare... Hoppas verkligen att Finaste spöar skiten ur henne som pay backtime för att hon "inte hade råd" att ha kvar mig... Tyvärr var Maritta grym med hästarna och jätte bra med mkt skinn på näsan, jag gillade henne. Det är för övrigt Maritta som äger gården där Sandra och Andreas har/har haft sina hästar. Sen vet jag att Maritta var jävligt sjuk ett tag och nästan strök med, trist, men hoppas iaf att Finaste spöar hennes dotter... Haha


I måndags var jag och fick min rygg kollad av Raffi. Det fanns minst sagt en del att rätta till. Förutom nacke och höfter så var det i princip hela bröstryggen... Fick veta att det är så att min atlas kota ligger så "löst" att den lätt vrider sig fel och då trycker på min hörselnerv. GRATTIS! Kanske därför som jag anser att mn hörsel varit kass de senaste fyra åren? Nu tycker jag att jag hör allt :D Blev som väntat helt färdig efter att varit hos Raffi och sov en massa och var helt jävla överkörd på tisdagen men var huvudvärken mindre. Huvudvärken som jag haft vid min sia i nästan fyra veckor...


Men igår hände ngt galet. Någon gång mellan lunch och mellis hände ngt med min rygg och den gick och sa upp sig. Fy fan vad ont jag har haft i min rygg! Det har varit svårt att ta mig i och ur bilen, titta ner på mina fötter har inte funnits på kartan osv osv. I dag har jag gått med mitt älskade ryggbälte hela dagen och ringt halvt i panik till Raffi som jag fick tid hos i morgon kl12. Hur fan ska det gå? JAg har 30 min lunch... Fick tag på Sofias MArtin som jobbar med massage och sånna grejjer och efter lite blink med ögonen så fixade han en tid till mig efter styrkan med tävlingsgruppen. Det är han och Oskar som kör den med tävlingsgruppen från thaien. När jag sitter i bilen dit känner jag att det känns lite överflödigt att åka dit, var på väg att tacka nej eftersom jag nu ände mig bra i ryggen. Eller bra och bra, det var inte samma panik känsla längre och jag kunde vrida på lverkroppen och nästan se mina tår. Finaste fick hjärnsläpp när jag berättade det för henne. Hon blev faktiskt arg när jag sa att jag kanske inte skulle sticka dit.


Jag stack dit och det är jag glad för. Dels för att Martin är jävligt trevlig och lätt att snacka med (han och Sofia är lite för lätta att prata med, måste vakta min tunga) men även för att han uppenbarligen visste lite om triggepunkter... Fy helvete vad ont det gjorde på vissa ställen, helt sjukt! Men lärorikt! Nu vet jag tex att det finns punkter som kan påverka mitt illamående (mår ofta illa) och punkter som kan få mitt lillfinger att domna av osv osv. Kan varmt rekommendera Martin om man vill ha hjälp, han har klinik i Västra Hamnen och inte så farligt dyr :) (http://mmtgedenryd.wordpress.com/) Trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga det men nu gör jag det, Raffi har fått en STARK konkurent! Martin är den andre personen som jag tillåtit röra mig i nacken och det är stort i min värld. Fick dessutom lite läxa, kul! Älskar alla tips och råd jag kan få när det kommer till träning och hälsa!


Nu ska jag fixa lite mat och sen bada. Eller iaf ngt av det.


Over n Out

Ovido - Quiz & Flashcards