Alla inlägg den 30 juni 2010

Av stine - 30 juni 2010 20:45

I dag började vi dagen med att besiktiga bilen, det gick bra. Eller kanske inte men jag behöver inte åka dit igen. På protokollet från besiktningen stod det att bilen underkänts på besiktningen men att jag inte behöver komma dit igen. Jag måste byta två lampor men annars är den helt ok.


Efter besiktningen åkte vi till sysav och hämtade biljetter till skånes djurpark. Imorgon blir det en hel dag i djurens täcken! Efter upphämtade av biljetterna körde vi till Mc Donald och åt frulle. Gillar verkligen deras bagels, pinsamt men sant.


Efter frulle körde i och hämtade kidsen. Så underbart roligt, verkligen älskar dem av hela mitt hjärta!!! In med kidsen i bilen vidare hem till Caisa för att hämta Laika och få lite mer info ang vad som ska göras där när jag passar hus och diverse djur. In med barn, FV och hund i min pytte bil sen körde vi till L. Min lycka var total. Kidsen verkade älska stället, jag älskar det, Laika har varit förhållandesvis lugn hela dagen och mest bara njutit. Fy tusan vad jag saknar hund!!!


Dagen har vi vidare fyllt med korvgrillning, bus, lek med fotboll, eget påhittad version av kubb, gräsklippning, glassätning, handla lite extra mat, hamburgare och mkt mkt kärlek. Kidsen somnade direkt eller iaf inom 5 min. De var helt slut men verkade nöjda med dagen.


I kväll ska jag göra både plättar och pannkakor till i morgon som vi kan ha att fika på. Tänkte göra ngn macka oxå men det tar vi i morgon. Vidare har mina experiment med saft blivit klart. Gjorde ju som jag innan nämnt tre olika sorters saft på fläder. Personligen tycker jag att den med jordgubb blev bäst sen kommer den "vanliga" och den med lime på delad plats. Den med jordgubb var så god att jag kommer göra en sats till, Ska inhandla lite glasburkar och göra fläder/citron marmelad. Ska bli kul att se hur det blir. Spännadne!


I helgen blir det fest på lördagen i Danmark, min faster fyller 60 sen blir det till att packa för Apollo på söndag och flytt för honom på måndag. Som jag längtar!!! Men innan helgen blir det simning på fredag... Lite smånervöst är det allt!

Av stine - 30 juni 2010 06:23

Nu är det den där efterlängtade onsdagsmorgonen då bilen ska besiktigas men framför allt ska jag åka och hämta kidsen för att åka hem till L! Det ska bli så otroligt roligt att hänga medkidsen, som jag har längtat! Kidsen är min stora systers två underbara killar.


Igår var L och klippte sig hos Angelica. Blev rikitgt riktigt bra, Angelica vågade tom sig på att göra lite lockar i håret på L. Resultatet blev riktigt bra, ser ut som lite självfall nästan. Ska försöka få upp en bild så ni kan få se resultatet.


På fredag ska jag på mitt första simpass på en evighet. Ska träffa Angelica kl 0700 utanför Aqvaqul. Ska blir riktigt kul att komma igång med simningen även om jag tror det är lite sent. Jaja, vi får se hur det går, kanske måste fokusera lite extra på simträningen fram till nästa söndag.


Helt ofattbart att det snart är den 11 juli och dags för årets första triatlon. Ska bli sååå spännande! gjorde en genomkörare i förrigår, cyklade 18500m och sprang 5000. Detta (inklusive ombyte av kläder och skor) på ca 20m min snabbare tid än vad jag gjorde det på loppet förra året. Löpningen var jätte seg, måste lära mig springa bättre så att jag inte har krampkänningar i vaderna hela tiden. Trots att löpningen kändes seg gjordes den på 26 och lite till. Dvs helt godkänt resultat tidsmässigt.


Denna veckan har L varit ledig och det har varit sååå skönt! Äntligen lite kvalitetstid tillsammans, helt underbart!


Måste sluta nu och bege mig till besiktningen, håll tummarna!!!                                      


Finaste  

Ovido - Quiz & Flashcards