Alla inlägg den 4 februari 2011

Av stine - 4 februari 2011 20:46

Då sitter jag här igen framför datorn, på landet med dålig uppkoppling och skriver. Finaste är ute en runda med Lasika och får lite frisk luft medan jag gjort lite köttbullar... Fy fan vad gott det är med hemmaluade kyddabullar! Sååå gott :)


Dålig uppkoppling gör att jag spenderat lite tid på att leta alternativa lösningar på bredband. Mobilt kontra fast... Finns en hel del olika alternativ som måste diskuteras igenom med Finaste. OM vi nu ska bo här ute ppå landet måste vi ju ha bra teckning annars är det ju inte lönt, blir idiot på denna sega uppkopplingen som finaste har nu. Jaja vi får se. Ett riktigt glatt besked är att Finaste INTE är allergisk mot hundar!!!


Jag har som nämnts innan inte tränat fullt ut nu i veckan, haft värsta huvudvärken/migrån och var hemma från jobbet i onsdags men nu känns det bättre så i morgon är min plan att ge mig ut på en lite runda och jogga lätt med Laika! Ska bli skönt, första rundan ute på flera månader! LÄNGTAR!!!


I dag var det fredags fika som vanligt på tio rasten. Min kära kollega hade gjort SEMLOR, hembakta, luftiga, fina SEMLOR. Ni som känner mig vet at tmin riktigt stora last är semlor. JA, jag tog EN men verkligen bara en. Den tog slut snabbt, på tok för snabbt. FAN. Sen fick jag sitta där och titta när de andra åt. Gissa om jag blev på sjukt dåligt humör. Dels för att jag inte fick fler (mest för mig själv fick jag inte fler) men framföra allt för att jag skulle försöka leva "by the book". Försöker trösta mig med att vikten inte är det viktia för mig och det är det inte men jag ville så gärna så gärna göra rätt, men semlor... Jag blir helt svag, finns förmodligen inte ngt som har en liknande effekt på mig. På gott och ont. Men den var helt fantastisk, ljuvlig, underbar! JAg ska få receptet och jag lovar härmed dyrt och heligt att efter nästa lön när jag jag ska stå på vågen, om den bara visar minsta lilla nergång på vikten så ska jag göra värsta lasset med semlor och sen ska jag och finaste svulla järnet. Fast det förstås, det måste nog bli efter hennes fight i slutet av månaden men iaf. Längtar galet redan.

Ovido - Quiz & Flashcards