Alla inlägg den 2 april 2010

Av stine - 2 april 2010 16:56

I går blev det första cykelträningen på jag vet inte hur länge. Det finns en motionscykel i samma lokal som L tränar thai i. Jag cyklade och hon sparrade och grejjade. Känns som en bra deal.Kändes bra, gjorde 3*3. Varje intervall bestod av 5 steg där det blevv tyngre och tyngre att trampa. Målet var att spinna i ett jämnt tempo hela tiden men öka lite inför varje steg där det blev tyngre. Dvs på nivå 2 cyklade jag i 38km/h tempo sen på sista nivån var jag uppe i nästan 42km/h. Aldrig under 38km/h.


Det var tillmin förvåning inte så jobbigt som jag trodde, men shit i helvete vad jag svettades... När jag efter att cyklat klart (gjorde 21km) koom jag snabbt ner i puls men fan vad jag efter svettades! Efter att strechas ett bra tag pärlades ff svetten på axlar och min skulderblad. Äckligt. Fattar inte att jag kan svettas så hysteriskt mkt!


I dag har det stått terrängträning på schemat. Carin skulle testa Eisack på terräng i dag för första gången så jag fick följa med på Cenna som draghäst. Tur jag litar på Cenna, hon är rutinerad och säker  medan jag är helt orutinerad och smått livrädd... Men vi gjrode det, tog några skutt och hon var fin. Till min glädje märkte jag att jag ff är följsam och har bra balans. Tyvärr har jag dockingen ork och inte ngn styrka kvar i mage och rygg för den delen. Det märkte jag (och att jag cyklade igår) när vi galopperade i lätt sits. Men  DET var riktigt jävla roligt! -som på den tiden när man red löphästar. Älskar det verkligen!


Efter att Carin hoppat Eisack red hon Cenna så hon fick hoppa lite mer och större. Gissa om de älskade det?! Cenna var lycklig och hoppade som om hon inte varit borta i nästan ett år! Jag vågar lovar att om Cari inte hade haft siina öron hade smilet gått runt hela huvudet på henne...


En bra dag helt enkelt. Nu ska jag på middag hos L´s föräldrar och sen bara slappa. I morgon blir det utridning på två hästar om jag hinner innan jag ska till Carin för att planera in tävlingssäsongen och till sisit go kart med tillhörande öl och mat efteråt!

Ovido - Quiz & Flashcards