Alla inlägg den 7 april 2010

Av stine - 7 april 2010 10:38

Körde ett löp pass nu på morgonen, det gick faktiskt bättre än förväntat! Eller ja både och faktiskt. Har inte löpt på några dagar nu eftersom jag har haft lite känningar i mitt ena knä. Varit lite rädd för att få löparknä eller vad det nu heter, måste googla det. Men i morse gav jag mig ut på en liten tur, sååå skönt! Gjorde knappt 4 (mest pga känningarna i knät) men gjorde det på en bra tid. Eller en helt ok tid. Gjorde första biten och sista i väldigt lugnt tempo vilket gjorde att tiden i slutet inte var så där super. Totalt gjorde jag ca 3 i tempo. Men med hjälp av min nya klocka kunde jag se att jag höll ett 4,30-4,50 tempo hela resterande runda och det är jag verkligen nöjd med. Det roliga är att det inte ens var jobbigt!!! Känns oförskämt bra att träna, känns som om jag kan håla hyfsade tempo nu utan att bli trött. Gäller bara att hålla samma tempo i 5km... Men det kommer nog, hoppas jag!!!


I helgen skulle jag gjort milen men nu blev det itne så, hann inte riktgt med det kände jag. I måndags varjag på en pay and jump, på en terräng barna, med Carin. Hon hade med sig bägge hästarna (Cenna och Eisack). Cenna gick säsongens första runda och det med bravur! Fick jättegott omdöme av Linda och Niklas (bägge landslagsryttare i fälttävlan). Eisack gjorde sitt livs första runda och det med mkt gott resultat! Han var jätte duktig, lugn och fin och gjorde sitt jobb som om han inte gjort annat! Även han fick mkt goda vitsord från både Linda och Niklas.


I vkäll blir det barnpassning hela kvällen och därmed inte ngn träning, imorgon blir det Raffi och rättning av ryggen sen förhoppningsvis lite simning på det är min plan. Helgen blir det tävling på söndagen (Carin startar terräng på Cenna och Eisack) och förhoppningvis en hel del träning för min del. Nu har det ju trots allt gått 3 dagar utan träning, DÅLIGT!!!


3740m, 20,02min, 223kal 

Ovido - Quiz & Flashcards