Alla inlägg den 8 januari 2011

Av stine - 8 januari 2011 11:34

Igår var jag och Finaste på på ikea, så där lagom kul men vi fick iaf tag på det som skulle inhandlas :) Ni som känner mig vet att jag inte gillar Ikea för fem öre men det kan vara ett nödvändigt ont att vara där ibland. Speciellt för oss som inte skiter pengar är det ett bra alternativ när man vill inreda med hyfsad stil... Måste dock erkänna att jag faktiskt tycker det är så där jätte mysigt och till och med lite roligt att fixa och trixa här i huset :)


Vi köpte en jätte stor bokhylla (185*185) med 25 fack i att ha i gardroben och till den köpte vi lite lådor. Tror det kan bli riktigt bra faktiskt. Hoppas det! Välrdens bästa Caisa kommer hit i em och ska hjälpa mig (Finaste är och tränar) att börja bygga ihop allt. Förutom bokhyllan inköptes det ett bord för fyra men med iläggningsskiva (eller hur det nu stavas..) och till det fyra stolar. Bord och stolar i svart men med ljus skinn/mocka klädsel på sitsen. Ska bli kul att se hur det funkar i köket. Tror det kan bli riktigt bra. Vem vet, kanske, kanske lägger upp bilder på hur det blev när det blev klart. Utöver det köpte vi lite hängare och lådor (eller heer det låder? En låda flera ???)


När vi kom hem såg vi att Laika tagit vår säng med storm. Eller det såg ut som om det var en storm som dragit fram över sängen iaf. Hon har egat i den och bäddat om, minst sagt. Blir arg som fan över det men samtidigt, vem kan klandra henne? Sängen står ju direkt på golvet och skriker: KOM OCH PROVLIGG; DU VILL! Jaja, lite sent att bli arg så det var bara att bädda om...


Nu ska det intas en lite fika sen åka och handla lite mat och sånna grejjer innan Caisa kommer och det ska nyggas IKEA möbler.

Ovido - Quiz & Flashcards