Alla inlägg den 9 mars 2010

Av stine - 9 mars 2010 07:17

Har inte tränat på några dagar eftersom jag inte varit hemma. Jag har varit  på miniturne i Sverige och sett en del och träffat ännu fler. L tränar som bekant Thaiboxning och i helgen var det Thaiboxnings SM i Uppsala. Så på fredagen började vår turne. VI åkte till Jönköpinig på fredagen, sov hos Mia occh hennes Stefan, åkte lördag efter frulle till Sthlm och brojjan. Vi kom till Jakob vid ett tiden och stannade till närmre sex. Jätte trevligt! Spelade Wii och käkade mat    Efter Jakob åkte vi till Katarina (kompis till L) som ox bor i Sthlm och där vi skulle sova. Vi sov gott och sen begav vi oss till Uppsala på söndagen för en hel dag med SM finaler! Det var riktigt roligt att se!


Så med tanke på mitt turnerande har min träning legat nere i några dagar men i morse var det dags för en liten löprunda igen. Såå skönt även om jag fick kramkänningar i bägga vaderna, det gjorde ont i låren av kylan och det var svårt att andas då jag misstänker att jag är på väg att bli förkyld och det var kallt ute... Men känns bra så här efteråt. Gjorde ca 4½km i lugnt 6min/km tempo.


I kväll blir det till att hämta bilen och sen åka till stallet för att rida den lille fuxen. Ska bli kul att se hur han är nu när Sara ridit honom när jag har varit borta.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards