Alla inlägg den 18 mars 2010

Av stine - 18 mars 2010 08:12

Har inte tränat på två dagar av olika anledningar, bla klippning igår efter jobbet och kände att det var för sent att ge sig ut efter maten. Ist för att träna igår åkte jag hem till L och sov där. Upp 0440 eftersom L skulle på intervallträning på thaien kl 0530... Detta är tidigt kan jag ju bara berätta för er som inte redan visste det. Riktigt tidigt. Mitt i natten tidigt enlgit en del. Eftersom vi var uppe tidigt hann jag med att träna i morse innan jobb. I dag stod det tempoträning på schemat. Fy fan vad jag hatar det. Så sjukt jobbigt! Men jag gjorde det. Lugnt ca 700m, sen tempo i ca 15min för att sen avsluta med lugn jogg sista biten hem. Sjukt jobbigt men förhoppningsvis nyttigt   


I eftermiddag blir det till att skynda hem och börja tvätta och helst hinna baka till fikat i morgon på jobb innan det blir en tur till stallet och ridning på fina Cenna. I dag är planen att det ska bli lite bomövningar och i morgon blir det en tur ut i skogen (hoppas jag) och galoppträning (helst i backar). DET ska bli så sjukt kul!! :) Sen blir det intervallträning till helgen.


Har bokat in ett simpass och ett löppass med Angelica i nästa vecka. Ska bli kul. Måste försöka hinna med ett simpass i denna veckan, men när???

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards