Alla inlägg den 30 mars 2010

Av stine - 30 mars 2010 21:26

Först och främst ska berättas att jag inte rider den lille fuxen längre och därför kommer han inte nämnas mer i bloggen. Eller förmodligen inte...


I dag har jag jobbat och sen körde jag direkt till stallet en runda, skulle ju på tur med fina Cenna. Var på gott humör och började mocka, Första boxen gick bra likaså andra ända fram till jag skulle köra ut bören. Då sa ryggen tack för idag... Kanske inte var så smart att vända upp och ner på kidsen på jobbet i dag. :S


Jaja, Cecilia som äger Cenna kom för hon skulle med Carin och Eisack på hoppträning så hon fick tömma bören till mig och Carin fick äran att lägga in hö till dem. Men rida skulle jag!


Red ut 1815 och kom hem 1935. Mkt trav och jätte fin Cenna! Formen kanske inte alltid var lång och låg, men tempo och takt var helt ok större delen av turen. Det är inte fören jag sitte rpå Cenna som det slår mig hur svår och tittig den lilla fuxen var, hur mkt stryk min rygg fick av att rida honom. Förstå mig nu rätt, han är jätte snäll och trevlig men med väldigt mkt nerv. Cenna har också nerv men inte alls på samma sätt. Hon går frammåt hela tiden och det i ett förhållande jämnt tempo. Samtidigt är on helt ok med att man klämmer till och rider lite när man känner för det. Fin och trevli häst. Hoppas nu att hon behagar hålla sig hel och skadefri resten av året så vi kan komma ut på lite tävlingar!


Tack Carin och Cecilia för att jag får rida denna fina häst med jämna mellan rum! Nästa gång blir på lördag då jag ska rida bäde Cenna och Eisack. Ska bli så himla kul!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards