Alla inlägg den 15 mars 2010

Av stine - 15 mars 2010 05:39

Klockan är tidigt, jävligt tidigt. Jag sitter i träningslokalen på Real Fighter i Lund medan L är ute och kör ett intrevallpass... Borde vara med, men känner inte att jag är i form till att köra så tuffa intervaller riktigt än, sitter hellre här och bloggar.


Lite har hänt i helgen. Har tagit det lugnt och försökt vara rädd om min kropp. Ridit har jag ju förvisso gjort. Red den lille fine fuxen igår. Han var snäll. Red även Carins två hästar (om änbn väligt kort och väldigt lätt) som ägs av Cecilia Niber. Cenna skrittade jag ut på mestadels på långa tyglar. Känns underbart att sitta på en sån fin häst och kunna helt slappna av på långa tyglar. Det behövde min rygg. Eisack joggade jag lite lätt i ridhuset. Hanv ar så fin! förstår nu vad Carin menar med att det är en underbar häst med stor ridbarhet! Satt mest och bara log  .


Förutom lite lätt ridning har det itne blivit ngn träning alls pga ryggen/nacken. Har försökt att vila mkt och ignorera illamåendet och den konstanta huvudvärken. Nog pipet för detta inlägget. I dag är en ny dag med nästan ingen sömn men med nya tag!


Ska hämta bilen i eftermiddag efter jobbet och försöka ge mig ut på en längre löprunda. Annars händer inte så mkt idag. Ja förutom jobb dvs.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards