Alla inlägg den 23 mars 2010

Av stine - 23 mars 2010 09:29

I går blev det ganska lugnt. Red Cenna och hon var jätte fin, riktgit fin. Gick kanske inte så vackert och hon var lite okoncentrerad, men jätte fin. Jag har varit lite depp ett tag och rida ut brukar vara bästa medicinen mot depp. Jag fick låna Cenna av Carin och red ut en runda, mestadels skritt men även lite trav. Cenna hade fullt upp med att hålla koll på omgivningen eftersom jag uppenbarligen inte gjorde det utan bara satt och njöt i min egen värld. Det som är så bra med Cenna är att hon går hela tiden frammåt i ett förhållandevis jämnt tempo vilket gör det behagligt för ryggen. Att jag sen inte orkade koncentrera mig och rida är en annan historia... När jag sen tog mig samman och travade lite så var hon så där hysteriskt fin och med en härlig ridkänsla som jag bara haft på henne. Och första gången på Pockolocko så klart   !


Sen var det att hämta lite grejer som Johan letat fram från den tiden då vi bodde ihop. kul att hitta gamla fotografier som jag saknat :)


Efter hämtat foto körde jag hem, handlade lite med L, åt en macka till kvällmat sen frossade vi i godis innan vi somnade till filmen vi såg... Haha så typiskt! Men jag har å andra sidan sovit nästan 8 timmar men hade kunnat sova flera till. Är så trött...

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards