Alla inlägg den 21 mars 2010

Av stine - 21 mars 2010 22:07

I dag hade jag sovmorgon, så underbart! Hade säkert varit så mkt skönare om jag sovit längre än till halv åtta... Men med tanke på att jag går upp mellan 0440 och 0520 så var det ju trots allt ngn timme ängre än vanligt, tjohoo!


I dag på fm red jag den lille fuxen. Orkade inte rida inne så jag bestämde mig för att skritta ut en liten runda. Red i hjälm och stallskor (inga short chaps, inga ridskor) och bara njöt! "Problemet" var bara att an var så fin när jag kom tillbaka att jag bestämde mig för att rida lite i utepadocken och det var UNDERBART!!! Han var som rumstempererat smör stundtals och jag njöt. När han började lägga sig på och jag började blir trött i sitsen (dvs ryggen gjorde sig på mind) slutade jag rida.


När jag kom hem åkte jag till mässan med L oc tittade på hundar. Fast så mkt hundar blev det inte mer en massa skratt och snack med "syster" Pernilla och bästaste Lotta. Det var nästan som förr. Det behövde jag verkligen!


Hem igen, fixade (förberedde iaf) maten till kvällen och sen åkte jag och L ut till bokskogen och sprang 2*3km + lite till. Vi gjorde ca 6½km. Sååå skönt! Det absolut bästa var att jag inte var speciellt trött när  i kom i mål. Funderade på att göra två eller tre till men tänkte att kanske bäst att ta det lite lugnt eftersom jag ff inte är i form och inte sprungit i några backar på månader.


Med andra ord så har det varit en riktigt bra dag! I morgon blir det endast en häst att rida inte mer träning. Kanske en power walk på morgonen, men bara kanske...

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards