Alla inlägg den 16 mars 2010

Av stine - 16 mars 2010 07:11

Som jag skrev igår så var det en galet tidig morgon igår vilket ledde till att det blev tidigt i säng igår. Men innan jag la mig hann jag med lite saker.


Först arbetade jag som vanligt, sen hämtade jag bilen. Vilken frihetskänsla det var att hämta den! Hoppas nu bara att den funkar... Väl hemms igen var det bara att ta det lite lugnt inna jag gav mig ut på en jobbingrunda. Min plan med gårdagens träning var att löpa långt (eller ia utöka sträckan markant). Det resulterade i 7100m på tiden 42½min, dvs jag gjorde 7km i ett 6 min tempo. DET är nytt pers i den bemärkelsen att jag aldrig förr så tidigt i llöpträningen sprungit så långt... Känns riktigt bra! Får se ur det känns i morgon i kroppen men tror inte att det ska vara ngn större fara. Eller hoppas inte det. I dag blir det inte ngn träning, kanske en poser walk i em när jag kommer hem.


Ska med Carin till flyinge och träna ikväll, ska blir kul. Riktigt kul . Hon ska hoppa med Eisak. Första hoppträningen för Lotta för Eisack. Det kommer säkert att gå bra. Tyvärr kunda inte Cecilia (ägaren till Eisack) följa med, hon var upptagen på annat håll.


Igår när jag var ute och sprang (ja under hela dagen faktiskt) så funderade jag mkt över min situation och jag har gjort ett viktigt beslut. Ett beslut som jag hoppas ska främja min hälsa (fysiskt och psykiskt). Går allt som jag vill blir det slag i saken i kväll. Gäller bara att få det gjort så jag kan gå vidare.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards