Alla inlägg den 24 mars 2010

Av stine - 24 mars 2010 21:56

I kväll har jag gjort ngt som jag inte gjort sen i somras och det känns underbart! I dag sprang jag först en runda (gjorde lite tempo-löpning) och sen hem ch byta om innan jag stack till badhuset för att simma. Jag simmade i 35 min, sen vara jag så trött att jag knappt orkade hålla mig flytande.


Körde ganska intensiv simning, hyfsat tempo (iaf för att vara mig) och med korta pauser. Jag gjorde efter ett antal 75:or teknik körde jag 3*50 riktigt tempo i fritt. Till min glädje gjorde jag 50 på 50 sek vivlket innebär att jag skulle kunna göra (förutsatt att jag orkar hålla tempot hela vägen) 400 på ca 6 min och 40 sek!!! Realistiskt är nog att jag  kommer kunna göra det på runt 8 i sommar. Det innebär en förbättring på ca 2 min!!!


Nu ska jag sova, helt död i kroppen...

Av stine - 24 mars 2010 10:22

I går var det fullt ös hela dagen, precis som jag gillar det. först jobb, sen löptur med Angelica för att sen skynda till stallet och följa med på träning, Carin och Cenna skulle hoppträna.


Jag gjorde 6,5km igår i mkt lugn tempo, skönt! Mkt mer än så blev det inte helt fysiskt för det hanns inte med. Däremot tittade jag när Cenna var på första hoppträningen på nästan ett år. Det var som att se ett barn på julafton! Hon såg så lycklig ut och hoppade järnet!


I dag blir det ett simpass med min egen personliga tränare Angelica :) ska bli kul, har inte simmat på en vecka! Simningen är konstigt nog det jag har svårast att finna tid till i min träning. Eller kanske gymmet. Vet inte varför, konstigt det där!


Vill köra gokart under påskhelgen, ngn som är på är det bara att höra av sig!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards